AcidoStop, 20 comprimate pareri, opinii, prospect la ce se foloseste, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Acidostop, 20 comprimate si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Acidostop, 20 comprimate


Ce este si pentru ce se foloseste Acidostop, 20 comprimate conform informatiilor si descrierii din prospect


Acidostop este un supliment alimentar sub forma de comprimate masticabile pe baza de Calciu, Lemn Dulce si Magneziu ce are un efect regenerator asupra mucoasei digestive, contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive si la echilibrul electrolitic.

Beneficii Acidostop:

Protejeaza mucoasa digestiva;
Reduce simptomele asociate hiperaciditatii si refluxului gastro-esofagian;
Contribuie la calmarea manifestarilor neplacute pricinuite de hiperaciditate.

Ingrediente Acidostop:

Carbonat de Calciu 140mg, Extract de Lemn-dulce deglicirinizat 200mg, Carbonat de magneziu 14.41mg.

Mod de administrare Acidostop:

1-2 comprimate masticabile cu 15 minute inainte de masa sau la nevoie. Se recomanda administrarea a maxim 5 comprimate/zi. Nu mai mult de 30 de zile consecutiv.  

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.