Horoscop anual 2024 femeia Balanță: Toamna este punctul culminant în dragoste

Horoscop anual 2024 femeia Balanță: Dragoste


În ianuarie te complaci cu adevărat în sentimente. Anul a început bine – și continuă la fel de frumos. De la mijlocul lunii februarie până la sfârșitul lunii martie 2024, creativitatea este totul. 

Îți seduci partenerul în moduri noi - și, ca singură, ești atras de un tip de flirt exotic. În aprilie te vei distra de minune. Din mai până la jumătatea lunii iunie există încă o mulțime de neînțelegeri în dormitor.

Dar în viața de zi cu zi te armonizezi foarte bine din nou. De la mijlocul lunii iunie până la jumătatea lunii iulie 2024, partenerul tău se transformă pentru scurt timp într-o persoană sensibilă. Aceasta înseamnă să acordați o atenție deosebită alegerii cuvintelor.

horoscop 2024 femeia balanta dragoste si sanatate

În august vă puteți distra împreună, septembrie va fi luna iubirii voastre prin excelență. Venus este alături de tine și toate simțurile tale sunt în alertă. 

Celibatarele Balanță sunt norocoase să flirteze. De la mijlocul lunii octombrie până la mijlocul lunii noiembrie îți place să vorbești despre dorințele tale. Acest lucru vă încurajează să trăiți împreună. 

Daţi-i drumul! În noiembrie/decembrie, Marte trezește pasiunea și îți gâdilă dorința de a experimenta.

Horoscop anual 2024 femeia Balanță: Sănătate


Ianuarie va fi timpul pentru relaxare, după care îți vei antrena în principal mintea. Începutul primăverii te zguduie cu adevărat. Totul se întâmplă prea repede pentru tine acum, te stresează. 

Dar din iunie 2024 ți-ai găsit ritmul. Jupiter îți deschide ochii către starea de bine care ți se potrivește perfect. Și pentru sporturile pe care îți plac și, prin urmare, îți place să le faci. Abordezi totul într-un mod mai jucăuș în timpul liber și observi cât de bine este pentru tine

De la mijlocul lunii iulie până la sfârșitul lunii august, soarele și Marte vă vor răsfăța cu multă energie și o dispoziție bună. Vă bucurați de timpul liber activ și faceți întotdeauna o pauză atunci când aveți nevoie. 

Echilibrul este corect. Toamna trăiești cea mai puternică etapă a anului din punct de vedere fizic și mental. 

Dacă sunt planificate activități intense: în noiembrie și decembrie 2024, Marte vă va oferi puterea de care aveți nevoie. Acest lucru vă întărește și încrederea în sine.