Indola Profession vopsea de par permanenta blond inchis auriu nude 6.38 60 ml pareri forum reduceri la pret mic

Indola Profession vopsea de par permanenta blond inchis auriu nude 6.38 60 ml face parte din categoria Procosmetic Coafura-Frizerie

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftin decat eMag.

Am observat pe forumuri ca multi care au folosit produsul, au fost foarte multumiti de acesta. Cu toate astea, sunt si cativa care sunt de parere ca alte produse au functionat mai bine. Asadar, cred ca depinde doar de tine.

pareri reale preturi reduse Indola Profession vopsea de par permanenta blond inchis auriu nude 6.38

Indola este unul din cei mai mari producatori de produse profesionale pentru par. Indola face parte din grupul Henkel si unul din liderii producatorilor de produse cosmetic pentru par. 

Produsele Indola se gasesc in cele mai renumite saloane de infrumusetare din lume si sunt folosite de cei mai renumiti hair stilisti din Romania. 

Indola prouduce produse profesionale pentru colorarea parului ingrijire si styling cum ar fi: vopsea permanenta, nuantator, vopsea fara amoniac, sampoane, balsam , tratamente de par, fixative, spuma , dar si produse pentru decolorarea parului. 

Vopseaua permanenta Indola PCC este o vopsea profesionala, create de profesionisti pentru saloanele de infrumusetare dar si pentru uz personal. 

Indola Permanent Caring Color (PCC) are o formula create special pentru a hrani parul, pastrandu-i luciul si frumusetea naturala. 

Vopseaua de par Indola PCC este alegerea potrivita daca vreti o culoare intense si o acoperire de pana la 100% a firelor de par albe. 

Produsele din aceasta colectie ofera o gama variata de culori. 

Pentru rezultate exceptionale in colorare, vopseaua crema Indola Permanet Caring Color se foloseste impreuna cu oxidantul Indola Cream Developer. 

Indola Profession vopsea de par permanenta blond inchis auriu nude 6.38 60 ml are o formula create speciala pentru a hrani parul, pastrandu-i luciu. 

Beneficii: 

- Putere mare de deschidere pana la 4 tonuri 
-Culori intense si vibrante pentru un look expresiv 
- Acoperire cu pana la 100% a firelor albe 
- Culoare uniforma de la radacina pana la varf 

Aplicare: 

Amestecati intotdeauna culoarea Indola PCC cu oxidant Indola de 2, 6, 9 sau 12%. Proportie recomandata de amestec 1:1 (exemplu: 60g vopsea Indola PCC + 60g oxidant Indola) Se aplica pe parul uscat, nespalat. 

Timp de actionare : 30-45 minute. 

Alegerea oxidantului: Pentru nuantele ton pe ton sau 1 ton mai inchis: 2% (10 vol.) 

Pentru deschidere cu 1-2 tonuri folositi oxidant de 6% (20 vol.) 

Pentru deschidere cu 2-3 tonuri folositi oxidant de 9% (30 vol.) 

Pentru deschiderea cu 3-4 tonuri folositi oxidant de 12% (40 vol.) 

Clatire: Clatiti bine cu apa calda apoi folositi samponul Indola Color cu Balsam Indola Color si tratament Indola Color 

Gramaj: 60 grame 

Tara de provenienta: Germania 

Indola PCC, Indola Permanent Caring Color, Indola vopsea, Indola Henkel, Vopsea par concentratie mica ammoniac, Indola vopsea nemteasca, Indola made in Germany, produse colorare par, indola catalog, indola nuante, vopsea acoperire fire albe, vopsea profesionala, dotari salon, aparatura profesionala salon, aparatura coafor, aparatura frizerie, coafura, cosmetice profesionale, dotari saloane, infrumusetare, aparatura profesionala, ingrijirea parului, aparatura cosmetica online, distribuitor autorizat Indola, reprezentant Indola, dotare salon coafura, dotare salon frizerie, dotare salon infrumusetare, utilare salon, vopsea par profesionala indola