Paletar Unghii Ballerina 24 pozitii pentru exersare si expunere, Negru, inel pareri oferta cu pretul cel mai mic din online

Paletar Unghii Ballerina 24 pozitii pentru exersare si expunere, Negru, inel face parte din oferta kit unghii de Accesorii Unghii > Paletare Unghii

Poti vedea parerile si recenziile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au desigur si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput. 

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului prezentate de catre clienti in comentarii.

Alege din sute de produse de manichiura la pret redus. Vezi oferta cu discount.

Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.Compara aici ofertele la produsele similare.

pareri reale preturi reduse


Paletar Unghii Ballerina 24 pozitii pentru exersare si expunere, Negru, inel este accesoriul ideal pentru utilizarea profesionala, cat si personala. 

Dispunerea celor 24 de pozitii pe un inel face ca paletarul sa fie usor de folosit. 

Este potrivit atat pentru exersarea de noi tehnici si modele, cat si pentru expunerea culorilor.

Pe site-ul Kitunghii.ro pot fi comandate kituri pentru unghii cu gel și pentru ojă semipermanentă, pensule și truse pentru machiaj, pensule pentru unghii și alte accesorii, geluri UV și kituri pentru unghii Acryl, lămpi și freze electrice profesionale. 

Cu un simplu curs și mult talent, femeile își pot pune în practică pasiunea pentru unghii atât în particular, cât și pentru a-și deschide propria afacere.