Farmece cu Șapte lumânări ca să aveți noroc de Anul Nou și să scăpați de ghinion

Nu degeaba se spune că felul în care sărbătorești Anul Nou este modul în care îl vei petrece. 

Anul Nou este o nouă naștere, o trecere de la o stare la alta, o reînnoire a tot ceea ce ne înconjoară. Odată cu nașterea unui nou an, are loc o schimbare a energiilor care ne influențează foarte mult viața. 

Prin urmare, trebuie să vă pregătiți și să încercați să ajustați aceste energii, astfel încât anul să aducă succes în toate.

Cum se face Ritualul Șapte lumânări ca să aveți noroc de Anul Nou

Cumpără șapte lumânări de culori diferite, dar de preferință aceeași formă și formulează intern intenția pe care ai dori cel mai mult să o atingi în noul an. 

Lumânările pot fi de orice dimensiune, dar nu luați lumânări de biserică. În fiecare zi, o anumită lumânare va simboliza o planetă și ziua săptămânii pe care o guvernează planeta. 

ritual cu 7 lumanari care se face de revelion ce este

Din această lumânare trebuie aprins restul. Este mai bine să faceți acest ritual seara, mai aproape de miezul nopții, de preferință nu în toaletă sau în baie, ci într-un loc în care să puteți rămâne ceva timp singur și să vă relaxați. 

Lumânările ar trebui să ardă timp de 10-15 minute în timp ce te gândești la cererea ta și te adresezi energiei planetei dorite. 

Și în ultima, a șaptea zi, trebuie să lăsați lumânările să se ardă până la sfârșit. 

Deci, în prima seară a ritualului - 1 ianuarie - veți avea o lumânare aprinsă, a doua - două, a treia - trei, iar în ultima - 7 ianuarie - toate cele șapte lumânări ar trebui să ardă.

1 ianuarie (Luna, este responsabilă pentru energiile care controlează casa, familia, copiii și părinții) - ar trebui să ardă o lumânare bej sau argintie.

2 ianuarie (planeta Marte - expansiune, acțiuni și rezultate, sport și pasiune) - aprinzând o lumânare roșie sau purpurie, vizualizăm dorința împlinită prin energiile lui Marte.

3 ianuarie (Mercur - el este responsabil de contacte, implementare în societate, bani, comunicare etc.) - cel mai bine este pentru această zi să găsești o lumânare cu diferite culori.

4 ianuarie (Jupiter - energii ale puterii, afacerilor, proprietății - această planetă este responsabilă de scară și dezvoltare) - o lumânare albastră sau violetă este potrivită.

5 ianuarie  (aceasta este vineri, iar această zi este guvernată de Venus, care este responsabilă de senzualitate, plăcere, frumusețe, dragoste) - ia o lumânare roz sau verde. De exemplu, dorința ta cea mai prețuită este să-ți cunoști bărbatul în noul an și să întemeiezi o familie cu el. Aprinzând o lumânare, ne imaginăm bărbatul visurilor noastre - cum arată, cum arată dragostea pentru tine, de ce vă bucurați ca cuplu etc.

6 ianuarie  (planeta Saturn, tema datoriei și responsabilității) - este potrivită o lumânare maro sau neagră. Analizăm și formulăm la ce ești dispus să renunți pentru a-ți realiza visele și la ce, dimpotrivă, ești dispus să faci.

7 ianuarie  (planeta Soare, energii ale creativității, bucurie) - aprinde o lumânare galbenă sau portocalie și vizualizează ceea ce, în contextul dorinței tale, îți va aduce plăcere și inspirație.