Wiki chef Richard Abou Zaki: biografie, studii, vârstă, restaurante, familie

Chef Richard Abou Zaki biografia, CV-ul, data nașterii, studii, restaurate, soții și copii

Încă de mic, Richard Abou Zaki (vârsta 26 de ani, născut la Piatra Neamț) a învățat să gătească și, în timp, a dezvoltat o pasiune către arta gastronomică. 

Când mama lui (româncă) mergea la muncă, el rămânea acasă și pregătea masa. De atunci, și-a dat seama că are un vis măreț, și anume acela de a devenit un bucătar de top.

Când Richard avea vârsta de doar 6 luni mama lui tatăl său, libanez de origine, au ales să se despartă!  

Discret cu viața s-a personală, Richard Abou Zaki este căsătorit și are o fetiță în vârsta de 2 ani.

Chef Richard Abou Zaki wiki cv biografie sotie restaurante

Richard Abou Zaki (născut pe data de 5 octombrie 1997) declara că a fost dragoste la prima vedere între el și bucătărie. A aduce oamenii împreună prin mâncare bună și a-i face să se simtă mișcați este forța motrice din spatele acestei pasiuni căreia i se dedică. 

Se lasă inspirat din natura, din viata de zi cu zi, dar si din amintirile trecutului, in cautarea unui nou echilibru intre emotie si tehnica.

Două bucătării cu stele Michelin i-au modelat viziunea: la Le Gavroche din Londra, unde a înțeles importanța preciziei, rigoarei și atenției la detalii, în timp ce la Osteria Francescana din Modena a înțeles pe deplin rolul grupului, forța unică care poate conduce. o echipă care face fiecare serviciu perfect.

Chef Richard Abou Zaki pregătește mâncăruri remarcabile și adesea incitante. Deși bucătăria acestui bucătar tânăr, dar foarte experimentat, dezvăluie influențe din timpul petrecut în Modena, în cea mai mare parte preparatele sale sunt originale, personalizate și imaginative.

Chef Richard Abou Zaki  deține 4 restaurante, iar unul dintre ele este cotat la o stea Michelin, obținută în nouă luni.