Horoscop 2024 pentru Vărsător. Nativii Zodiei născuți între 30 ianuarie și 8 februarie

Începutul anului 2024 te scoate din zona ta de confort specifică zodie Vărsător și îți poate da impulsul de care ai nevoie pentru a face progrese semnificative.

Veți simți nevoia de a vă lărgi orizonturile pentru a încerca ceva nou, mai mare și mai bun. 

Cu toate acestea, aroganța, lăcomia sau extravaganța pot duce la jenă sau pierdere. Cheia succesului este moderarea.

Perioada martie - mai 2024 te poate duce la dezacorduri acasă și cu cei dragi din cauza sensibilității excesive.

Unele stări de irascibilitate pot continua să vă deranjeze până când sunteți forțat să faceți ceva în legătură cu asta. 

horoscop-anual-2024-varsator-bani-dragoste-sanatate

Fazele succesive și provocatoare ale unei eclipse lunare pot fi epuizante din punct de vedere emoțional. Încercați să nu reacționați emoțional exagerat sau să luați lucrurile prea personal.

În iulie 2024 te vei simți mai sociabil și te poți aștepta să ai o relație bună cu toată lumea. 

Ar trebui să existe oportunități de a vă crește averea prin investiții, tranzacții de afaceri, lege sau noroc. Este posibil ca interesele și preocupările dvs. să se extindă, inclusiv studii suplimentare sau călătorii pe distanțe lungi.

Din 11 septembrie 2024 ar trebui să te simți mai afectuos și să pari mai atractiv sexual și carismatic decât de obicei. 

Așadar, aceasta este una dintre cele mai bune perioade din horoscopul tău Vărsător născut între 30 ianuarie și 8 februarie pentru întâlniri, logodnă, căsătorie și îmbunătățirea relațiilor de dragoste.

Găsirea iubirii necondiționate cu un suflet pereche este acum mai probabilă.

Luna noiembrie 2024 expune emoții negative, obiceiuri și reacții automate depășite de care de obicei nu sunteți conștienți. De asemenea, va aduce la suprafață orice tensiuni fierbinți în relație.

Fiind mai sensibil la starea de spirit a partenerilor, a membrilor familiei și a prietenilor apropiați va ajuta la evitarea unei astfel de drame emoționale. Această eclipsă poate face oamenii neliniștiți, instabili și imprevizibili.

Pe finalul anului 2024 este posibil să acționezi mai impulsiv decât de obicei, haotic și ciudat. Dar îți găsești expresia unică de sine, care este foarte benefică pe termen lung. Pentru cei născuți între 30 ianuarie și 3 februarie, efectul scade.