Horoscop Chinezesc 2024 pentru BOU. Previziuni anul Dragonului de Lemn Verde

În anul 2024 mulțumirea și echilibrul sunt acum la îndemâna Boului (1913, 1025, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021).

Ești dispus să faci mai mult în sport și în viața de zi cu zi. Dar știi și exact când este suficient. Și faci totul cu zâmbetul pe buze.

Ești motivat și abordezi obiective ambițioase. Dragonul Verde de lemn îți mărește bucuria în idei noi și îți șlefuiește abilitățile soft.

Acordați atenție corectitudinii și muncii în echipă. Îți place foarte mult să lucrezi creativ; dezvolți idei elegante aproape în fiecare minut.

Din punct de vedere financiar, ai tendința de a fi înclinat pentru a cheltui mai mulți bani pe lucruri frumoase și lux. Nu trebuie să confundați generozitatea cu nesăbuința.

horoscop-chinezesc-bou 2024

Orice ai planifica și ai aborda, vei reuși. În noiembrie pur și simplu ai senzația potrivită pentru ceea ce este popular.

Dezvolți idei grozave și îți îmbunătățești munca în echipă. De asemenea, lucrezi foarte precis și ai un simț mai bun al detaliilor. Seminariile și formarea ulterioară vă vor aduce efectele dorite.

Încărcați-vă bateriile pentru a putea face o mare impresie în octombrie. Aceasta va fi cea mai reușită fază a întregului an: la locul de muncă și financiar!

Boilor celibatari li se deschid ochii, din 21 martie 2024. sufletul tău pereche te așteaptă! Puteți chiar să descoperiți o latură complet nouă unul a celuilalt. Acum devine interesant! În mai există un alt tip de tensiune: există multă tensiune între voi.

Gândurile tale rătăcesc în trecut. Este mai bine să folosiți ocaziile prielnice pentru a încheia în sfârșit cu o poveste sentimentală veche, în loc să o repetați din nou. Toamna ai nevoie de mult spațiu personal!

Dacă nu puneți cerințe de neatins asupra propriei perfecțiuni, acest an se va dovedi a fi productiv și satisfăcător pe toate planurile.