Semnificația și Înțelesul numărului 7 în Numerologie

Acestea sunt principalele înțelesuri și semnificații ale numărului 7 din punct de vedere a anticii științe ale Numerologiei

Numărul 7 este asociat cu vibrațiile și energiile "Conștiinței Colective", credința și spiritualitatea, conștientizarea spirituală, iluminarea spirituală, misticismul, intuiția și cunoașterea interioară, înțelepciunea interioară, abilitățile psihice, secretul, sinele interior, absorbția de sine, introspecția și religia.

Oamenii a căror karmă corespunde numărului 7 sunt de obicei grijulii, sunt dispuși să-i asculte cu atenție pe cei din jurul lor și să-i înțeleagă sincer, mai degrabă decât să se prefacă.

Apariția constantă a numărului 7 în viață poate indica sfârșitul unei anumite etape a vieții și începutul schimbărilor pozitive.

Numărul 7 simbolizează tot ceea ce a fost creat în univers: 3 pentru cer și 4 pentru pământ.

semnificația numerologica a numărului 7

În Egiptul antic, a fost considerat un simbol al vieții veșnice, reprezentând perfecțiunea, iar în India, a fost considerat coordonata cosmică a omului.

De asemenea, este posibil să ne gândim la semnificația numărului 7 ca la o reprezentare digitală a unei cruci cu șase direcții și un centru.

Dacă numele sau data nașterii tale conține numărul 7, ar trebui să fii fericit, deoarece toate realizările tale provin de la o forță interioară guvernată de Legile Cosmice. 

Ea va contribui întotdeauna la salvarea ta în momente dificile. Tot ce trebuie să faceți este să vă ascultați sinele interior și să vă bazați pe îndrumarea sa.

Cu toate acestea, persoanele cu numărul 7 nu ar trebui să se ducă cu jocurile de noroc, poate fi o activitate periculoasă.