Semnificația Visului cu Pești Vii. Interpretare vis în care pescuiești un pește uriaș

Semnificația si interpretarea „peștelui” în vise sunt foarte diverse. Acestea sunt vise de a îndeplini dorințele, de a obține un câștig mare și de noroc.

Simbolismul peștilor în vise este interpretat diferit la bărbați și la femei.

Pentru femei, astfel de vise sugerează adesea nevoia de a avea un copil sau o sarcină deja începută.

Pentru bărbați, visele asociate cu peștele sunt vise de a îndeplini dorințele, de a obține un câștig mare și de noroc.

Psihologul american Gustav Miller din secolul al XIX-lea, care a devenit celebru datorită cărții sale „Cartea viselor sau interpretarea viselor”, credea că peștii vii sunt un vestitor de vești bune, cadouri și surprize. 

semnficiatia-si-interpretarea-viselor-cu pesti vii

Mai ales dacă în vis peștele se joacă repede în apă. Un astfel de vis este o anticipare a ceva bun, grație: o întâlnire importantă, o nouă ofertă de muncă, o surpriză plăcută.

Dacă o persoană visează că a plecat cu succes la pescuit și are câțiva pești argintii stropiți în rezervorul său de pește, înseamnă că inspirația și un val de forță vor coborî în curând asupra lui. Și dacă încercările îi vin în cale, le poate face față cu ușurință.

Dacă o persoană visează că pescuiește, atunci Universul explică clar: încercările sale de a găsi o cale de ieșire dintr-o situație dificilă nu trec neobservate.

Dacă ai visat la mulți pești vii în apă, poate că visătorul se bazează prea mult pe soartă. Și în zadar, merită să ai grijă de tine. În caz contrar, șansa de a primi un cadou de viață poate fi ratată.

Pescuitul înseamnă rezolvarea unei situații dificile de viață. Dar dacă într-un vis prinzi tot felul de lucruri mărunte cu plasele, pregătește-te pentru răzbunarea prietenului tău. Dacă pescuitul nu a fost planificat, atunci există posibilitatea ca visul despre pește să se fi datorat unor circumstanțe. Iar subconștientul încearcă să transmită informații.

A vedea un crap viu este o manifestare de forță și perseverență.

Dacă ai visat la un pește viu uriaș, înseamnă că profitul se profilează la orizont. Dacă este doar mare, așteaptă-te să apară oameni influenți în jurul tău. Și dacă vedeți pești mici, atunci o persoană se poate îmbolnăvi.

De asemenea, peștele viu într-un vis poate fi un semnal al unei sarcini nedorite sau al problemelor cu copiii.

Este important cât de des o persoană visează la pește. Visele recurente indică în mod clar un proces de viață neterminat.