Semnificația Visului cu PURICI. Tălmăcire și interpretare purici pe corp

Ce înseamnă dacă ai Visat Purici mulți în pat, în casă si pe tine 


Voi înțelegeți că visurile nocturne nu sunt în armonie cu legile pământești. Prin urmare, puricii pot apărea peste tot, chiar și în locuri unde nu ar trebui să fie.

Să împărțim, prin urmare, visele posibile în mai multe grupuri relative. În prima, vom lua în considerare ceea ce visează puricii de pe corp. Dacă vedeți o imagine atât de neplăcută, bucurați-vă. Cel mai probabil, bogăția va cădea în mod neașteptat pe capul tău. Acest lucru a fost spus în vremurile vechi.

Dacă aceste insecte se roteau prin părul tău și te-ai uitat dezgustat de agitația lor, atunci profitul este, de asemenea, probabil. Dar primirea lui nu va fi foarte plină de bucurie. Un eveniment îți va umbri bucuria.

semnificatia-si-interpretarea-viselor-cu-purici

De exemplu, suma de bani primită nu va fi atât de mare pe cât doriți. Sau, cineva va invidia visătorul și va aranja o intrigă care nu aduce probleme grave, dar este extrem de neplăcută din punct de vedere moral.

Dacă puricii dintr-un vis te-au lovit cu culoarea lor neagră, așteaptă-te la probleme. Insectele nu sunt binevoitoare.

Cuiva nu-i vor plăcea opiniile sau acțiunile tale. Aveți grijă după acest vis dezgustător.

Este și mai rău când purici te mușcă în vis. Veți suferi de mașinațiunile vechilor dușmani. Un astfel de vis este destinat să împingă o persoană să fie mai activă în societate.

Este necesar să se explice altora poziția cuiva, fără a lăsa loc calomniatorilor pentru invențiile lor calomnioase.

Un purice singuratic pe corp este un semn de bani. Dar pe costum – la bârfe și minciuni.

Dacă există o mulțime de purici, ei acoperă literalmente hainele ca un covor continuu, pregătiți-vă atunci pentru o lovitură serioasă. Dușmanii au pregătit deja o capcană teribilă, pe care nu există nici o modalitate de a scăpa.

Deși, dacă într-un vis ați reușit să scăpați de purici, atunci în viața reală totul va fi bine. Capcana se va închide, dar nu va fi atât de teribilă. Veți putea ieși din ea fără prea multe pierderi.

Dacă vedeți în vis purici care hărțuiesc un animal de companie (câine sau pisică), atunci va trebui să rezolvați problemele altor persoane. Când îi prindeți, încercați să nu faceți promisiuni nechibzuite. Puteți cădea într-o capcană stabilită de unul viclean. O persoană va încerca să vă înșele să vă asumați o sarcină dificilă și neplăcută.

A vedea purici pe o pisică neagră înseamnă a primi vești despre o durere teribilă care a lovit un dușman urât și feroce. Desigur, acest lucru nu vă va provoca bucurie, dar nici nu vă va supăra.