Urări de Crăciun și Anul Nou pentru părinți: cele mai frumoase și originale mesaje

Ce să le scrii părinților tăi pe felicitările de Crăciun și Anul Nou. Părinții tăi merită cele mai bune urări de Crăciun și Anul Nou: iată cum să le alegi.


Idei de urări de Crăciun și Anul Nou pentru părinți care îi vor emoționa


Craciunul si Anul Nou sunt doua sărbători pline de bucurie, emoție si iubire, mai ales cand le petrecem alături de cei dragi.

Părinții noștri sunt cei care ne-au invatat ce inseamna sa sarbatorim aceste momente speciale, sa ne bucuram de cadouri, de colinde, de bradul împodobit si de masa festiva.

Ei sunt cei care merita cele mai frumoase urari de Crăciun si Anul nou, pentru ca ne-au oferit tot ce au avut mai bun si ne-au crescut cu dragoste si respect.

Daca vrei sa le transmiti parintilor tai un mesaj plin de recunostinta, admiratie si afectiune, iata cateva exemple de urari de Crăciun si Anul Nou pe care le poti folosi sau adapta dupa preferinte:

Cum-sa-le-spui-„La-multi-ani-parintilor-tai-de-Craciun-si-Anul-Nou

➣Dragii mei parinti, va doresc un Crăciun fericit si un An Nou plin de sanatate, prosperitate si impliniri. Va mulțumesc pentru tot ce ati facut pentru mine, pentru ca m-ati sustinut si m-ati indrumat mereu. Sunt mandru/a sa va am ca părinți si va iubesc enorm!

➣ Crăciunul este sărbătoarea familiei, iar voi sunteti cea mai frumoasa familie din lume. Va doresc sa aveti parte de un Crăciun magic si un An Nou minunat, alaturi de cei dragi. Va admir pentru tot ce ati realizat in viata, pentru ca ati fost niste parinti exemplari si pentru ca ati stiut sa pastrati flacara iubirii aprinsa. Va pup cu drag!

➣ Părinții mei iubiți, va urez un Craciun plin de lumina si pace si un An Nou care sa va aducă numai bucurii si succes. Va sunt recunoscator/a pentru ca mi-ati dat viata, pentru ca m-ati educat cu valori frumoase si pentru ca m-ati iubit necondiționat. Sunteți comoara mea si va doresc tot binele din lume!