VRĂJI eficiente pentru a scăpa de vecinii răi care te deranjeaza

Când ai nevoie de ajutor magic? O vrajă a vecinilor este necesară în următoarele situații:

Dacă oamenii care locuiesc alături sunt zgomotoși, înjură și nu răspund solicitărilor de a fi mai liniștiți. 

În acest caz, o vrajă puternică va ajuta să scapi de vecinii zgomotoși care fac deranj.

Scăpând de obiceiurile proaste ale vecinilor tăi cu ajutorul magiei, te poți aștepta ca acești oameni să își schimbe pur și simplu locul de reședință.

• Dacă acești oameni fac în mod deliberat lucruri urâte, falsificări sau daune.

• Dacă te inundă sistematic.

• Au comportament zgomotos, înjură puternic, dau dovadă de agresivitate.

Pe lângă utilizarea ritualurilor magice, puteți folosi și rugăciuni către diverși sfinți. În timpul ritualului, nu poți: să te oprești brusc la jumătate, să întrerupi ritualul, în niciun caz nu trebuie să dorești rău altor persoane, este important să ai un scop, după ritual, să nu spui nimănui nimic și să crezi în puterea magiei.

cele-mai-puternice-si-eficiente-vraji

Cele mai puternice vrăji ca să scapi de vecini dacă te deranjează în mod constant cu cicăleala, înjurăturile și grosolănia lor.

Puteți citi următoarele cuvinte de la vecinii răi, întorcându-vă spre locul în care locuiesc:

„Calmează-te, vecine rău, calmează-te, vecine rău. Te conduc cu un cuvânt magic Vorbesc despre vecinii zgomotoși, vecin furios, nu te uita în direcția mea și șuiera. Lasă ceea ce se spune să devină realitate.”

Când vă mutați într-o casă nouă, puteți efectua un ritual magic care vă va proteja de vecinii răi. Trebuie să puneți delicatese pe o farfurie și să le puneți în prima noapte după mutarea într-un colț retras al casei, spunând:

„Paznicul casei mele îți voi lăsa niște răsfățuri, o recompensă pentru grija ta față de mine. Devin-o protectorul și gardianul nostru. Nu vom cunoaște durerile și durerile, jignirile, calomniile și mânia altora. Și oricine îmi dorește rău, să se întoarcă la el.”

Vrajă pentru ca vecinii să se mute

Cum să scapi de vecinii răi, o vrajă eficientă va ajuta la acest lucru, astfel încât vecinii să se mute, să se îndepărteze de tine pentru totdeauna.

Veți avea nevoie de următoarele lucruri pentru acest ritual: 3 lumânări de ceară, o țesătură neagră, fotografii cu oameni care te deranjează

Decupați siluetele oamenilor din țesătură, aprindeți lumânări. Așezați siluete și fotografii decupate pe material. Spune aceste cuvinte:

„Așa cum un mort trece peste răscruce de drumuri pentru ultima oară, așa și voi (numiți), treceți pragul casei voastre pentru ultima oară. Du-te cât mai departe de mine, nu te întoarce. Această casă va deveni chin și muncă grea pentru tine până când o vei părăsi. Aşa să fie".

Apoi, ascundeți cioturile de lumânare și fotografiile rămase într-o cârpă. Așezați-le în partea din apartament care este cea mai apropiată de vecini.